maandag 9 april 2012

Troubles...

De problemen zijn nog steeds niet opgelost...


I still have problems...

Kan nog steeds geen reacties achterlaten bij jullie...


I still can't leave you messages...

Zo vind ik bloggen niet leuk meer...


This way I don't like blogging anymore...

Dus ik na nu even heel goed nadenken wat ik ga doen, ofwel m'n oude blog weer oppakken en leegmaken of ik stop er even mee en wacht of het nog goed gaat komen, ik weet het gewoon niet meer... Dit is zo gr$%&^#$% frustrerend!
So I'm gonna think very very hard about what to do now, or pick up my old blog and delete all the old messages, or I quit for awhile till the problems are solved, I just don't know what to do anymore... This is so gr$%&^#$% frustrating!
Wel een schrale troost: ik schijn niet de enige te zijn die dit probleem heeft, op het help-forum las ik er al meer over, maar helaas geen oplossing.


Just one cold comfort: it seems I'm not the only one with this problem, on the help-forum I read more about it, but no-one has the solution.19 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Erg vervelend, ik snap dat je hier flink van baalt!! Ik hoop dat er snel een oplossing voor je komt (en ik lees de spam ook hoor, dus ik mis je reactie niet :))!

Lieve groet, Ingrid

Fia zei

Nou dat is flink balen komt dat omdat je een nieuwe blog heb???
Ik vind je foto's weer heel lief....maar één troost wij kunnen wel bij jou een berichtje achter laten....het komt wel goed hoor..

liefs Fia

Eveline zei

Ik snap eigenlijk niet zo heel goed waarom je je blog moet leegmaken, een blog is toch nooit eindigend, kan toch niet vol raken.
Succes met het zoeken naar de oplossing.
Eveline.

yvon zei

Dat moet inderdaad heel frustrerend zijn maar gelukkig kunnen wij nog wel jouw berichtjes op je blog zien. Hou nog even vol, er zal vast gauw een oplossing komen.
Succes,
Groetjes, Yvon

sandra zei

Hoi Elly,

Je laatste berichtje was idd. weer alleen via de mail te lezen... Ook die je via je oude blog hebt gestuurd... Als je maar weet dat ik ze gewoon zo lees en ze absoluut niet zelf verwijder!! Hoop dat het snel opgelost is....( ik kan je helaas niet helpen, ben niet zo heel goed met computers.... sorry!)

Lieve groetjes Sandra

Gerry zei

Wat vervelend Elly. Ik begrijp alleen niet zo goed hoe je blog vol kan zijn.
Misschien kun je van je oude blog een boek laten maken voordat je hem eraf haalt.
Ik weet het ook niet.

Lieve groet,
Gerry

Achter de schermen bij de Sprookjesboom zei

Elly,
Het wil ook nog wel eens helpen als je op het knopje vernieuwen drukt als je je blog bezoekt of een blog bezoekt en een reactie wil plaatsen... Heb ik ook een tijdje gehad...
Ik hoop dat het gaat lukken, want ik lees altijd met plezier je blogjes! Groetjes, Rosalie

Stella zei

Hi Elly,
Neeeeeee,NIET STOPPEN met bloggen...zal je gezellige verhaaltjes en leuke foto's zooooo missen en ik ben zéker niet de enige die er zo over denkt !!!!!!
Jouw reactie op mijn post gisteren kan IK in ieder geval wel lezen, dus geef de moed niet op !
Lieve groet,Stella

Sezoentje-Sonja zei

Via mail verschijnen je reacties ook bij mij hoor, of ze ook op het blog verschijnen heb ik nog niet nagekeken. Heb je al eens aan Tanja van Homemade gevraagd of zij dit probleem kent want zij weet heel veel van Blogger af!
Veel succes met het oplossen, ik weet uit ondervinden hoe rot problemen met je blog kunnen zijn.
Liefs, Sonja

Sezoentje-Sonja zei

http://homemade-tipsentrucs.blogspot.com/
Deze Tanja dus xxx

Judith zei

Lijkt me ook erg frustrerend! Hopelijk komt het snel goed, niet opgeven!!!

Liefs Juth

Mayflower zei

Hè bah Elly, dat is balen.
Er komt vast snel een oplossing. Een poos terug had ik hier ook problemen mee, maar gelukkig is nu alles weer goed.
Fijne week.
Lieve groet, Mea

Nathaly zei

Hi Elly, is weer een tijd geleden dat ik bij je was. Balen dat je blog niet goed werkt. Maar helemaal ophouden zou zonde zijn. Voor jou en voor ons. Dit moet toch goedkomen zou je zeggen? Je interieur ziet er weer schitterend uit, Elly. Nathaly

Hannekie zei

ja dat is zeker balen voor je..misschien weer iets tijdelijks..ik hoop het hoor..wij kunnen wel gewoon bij jou komen dus maak je maar niet druk..ik kan alleen op een andere computer reacties achterlaten. mijn laptop is in schildpasmodus..zo langzaam....we houden de moed erin toch
liefs hannie

Hannie zei

Hallo Elly,
Niet stoppen met bloggen hoor, het is veel te leuk om langs te komen. En wat reacties betreft, ik volg zo onderhand aardig wat blogs, mijn blog bevat een lange lijst van favorieten, maar ik heb gewoon geen tijd om overal reaties achter te laten. Dat moet toch het belangrijkste ook niet zijn. Bij mij reageren maar weinig mensen,als ze het doen vaak gewoon met een mailtje, maar mijn kijkcijfers zijn super hoog, daar haal ik net zoveel voldoening uit. Te weten dat heel veel mensen graag even terug komen of dat een bepaald berichtje, zoals mijn Papar roses, elke dag nog weer bekeken wordt. Je hebt tegen mij ooit gezegd: Het is een soort online tijdschriften kijken. En zo is het. Lekker even een momentje genieten, maar wil ik overal reageren dan moet ik minder gaan werken. Dus wat mij betreft: geen reacties betekent dus niet dat er niet genoten wordt. Je blog en je oude blogs ook, zijn heerlijk om te bezoeken. Zo even tussen twee klusjes door, dus ga lekker door! En voor deze reactie, wou ik dus wel even tijd maken!
Groeten,
Hannie
Tintangel®

Home and Lifestyle zei

Je reactie van vandaag stond net als je eerdere reacties bij 'spam' dus er is helaas niets veranderd!! Wat kan dat je bezighouden hè...vervelend hoor!

Lieve groet, Ingrid

Celine zei

Hallo Elly.. he wat vervelend, dat je nog zo in de "piepzak" zit. Kan me wel voorstellen dat je wat anders aan je hoofd hebt, dan bloggen. Maar je blog is zo mooi!
Fijn dat je mijn blog volgt, dank je wel. Ik hoop dat de zon straks voor je weer gaat schijnen. Lieve groet Celine

ivoorwit.blogspot.com zei

Mooie foto's. Dat worden prachtige creaties. Ook bij mij kwam je berichtje in de spam terecht.
Hopelijk kan dit snel opgelost worden, zo ongezellig.
Fijne avond, groetjes, Thea R.

Miranda zei

Erg vervelend en frustrerend! Zelf heb ik ook nog wel eens problemen met blogger en dat neemt het blog-plezier soms toch wel wat weg...

Fijne avond. Lieve groet, Miranda