maandag 8 september 2014

Verrassing!


Mijn mannetje is deze week jarig en meestal weet ik echt niets te verzinnen, want het is nou eenmaal een tevreden man, en dat is natuurlijk heel fijn, maar met als resultaat toch ietwat afgezaagde kadootjes elk jaar (je kent het wel: nieuw shirt, doucheschuim, pot winegums die door iedereen behalve hemzelf opgegeten wordt), maar nu wist ik het: ik neem hem een dagje mee uit! Al weken aan het plannen geweest: tickets boeken, NS regelen, dineetje reserveren en natuurlijk gezorgd voor een bijpassende verpakking, handmade wel te verstaan!

Dus tekst uitgeprint en daar een kaart van gemaakt, kraftzakjes genummerd en van een subtiele versiering voorzien, met daarin alle benodigdheden, zoals de treinkaartjes en de entreebewijzen, voorzien van een begeleidend label

Nou moeten jullie weten dat hij fan is van Hazes, en wat ik vroeger (als een soort van rock-chick) nooit voor mogelijk had gehouden: ik ben ook zijn muziek gaan waarderen, zeker toen mijn vader op ons huwelijk "wees zuinig op m'n meissie" begon te zingen en de hele zaal zat te snotteren, tja toen was ik "om"! Dus het werd de musical "Hij gelooft in Mij". 
Wat had ik er een zin in! De voorpret was al geweldig! Nu maar hopen dat het kado in de smaak zou vallen, de avond tevoren gaf ik het pakje, nou, ik geloof dat ik wel kan stellen dat ie op z'n zachtst gezegd aardig verrast was! (Hij had eigenlijk op een trainingspak gerekend)

En daar gingen we dan afgelopen zondag, helemaal alleen met z'n tweetjes op stap, dat was al in geen 10 jaar meer gebeurd! En we hebben genoten, van het heerlijke diner, de musical, en zelfs van de treinreis! Dit moeten we echt eens vaker doen! Een beetje "You&Me"-time!

Bij thuiskomst stond deze etagère vol lekkere cup cake-jes op ons te wachten, als verrassing van onze lieve Bo

Een smakelijke afsluiting van deze geweldige dag!

Life is wonderful!

Elly

10 opmerkingen:

Marguerite zei

Een Super dag voor jullie beiden. En nog gefeliciteerd natuurlijk.

Marjan Küppers zei

Oh wat leuk, dat was een heel goed idee dus! En dan thuis nog verrast met zulke heerlijke cupcakes! Van harte nog met hem, Elly.
Hier ook een man die van Hazes houdt en een vrouw die dat ook is gaan waarderen ;)

Anoniem zei

Leuk toch, dat je je man na zoveel jaren toch nog kunt verrassen! Hier geen Hazes-fans, maar zo'n avondje uit zou ook bij ons goed vallen. Dat het jullie beiden goed doet, zie je wel aan die 'big smiles'op jullie gezichten. En als je dan ook nog thuiskomt waar een heerlijke cupcake-toren op jullie wacht...super! En daarna, hup, in dat trainingspak de calorietjes eraf rennen...o nee, dat kan niet...hihi.
Liefs, Peetje

Verie - Vestywo zei

Super, Elly! Van harte gefeliciteerd nog..

Lieve-Groetjes, Verie

Home and Lifestyle zei

Van harte gefeliciteerd en o...wat een leuk cadeau. Hier gaat het al net zo met de cadeaus voor manlief, dus de laatste jaren tap ik ook uit een ander vaatje. Zo wordt hij toch nog eens echt verrast.

Leuk dat jullie zo genoten hebben.

Liefs, Ingrid

Mirjam zei

Hoi Elly,
Ten eerste van harte gefeliciteerd en ten tweede... ooooohh wat heb je dat leuk gedaan. Zo in delen alle kaartjes geven zodat het nog niet meteen duidelijk is wat er gaat komen... super.
En heerlijk dat jullie er samen zo van hebben genoten...
Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Danielle van Heusden zei

Super leuk gedaan! Goed idee! En nog gefeliciteerd natuurlijk! Liefs

Judith zei

This is love (-:

Alina zei

leuke blogpost, Elly, nog gefeliciteerd met je man, super leuk wat je voor hem bedacht hebt!!!

Vera zei

Ohhhh wat lief en leuk allemaal :-)
Fijn dat jullie genoten hebben!!