zondag 31 augustus 2014

Rust

En dan ben je zomaar bijna 2 maanden verder... 2 maanden waarin best veel werd gedaan, vooral: puinruimen!


Al die spullen om me heen... ik werd er een beetje onrustig van... druk op m'n werk, druk in m'n hoofd, niet veel tijd voor m'n huisje, dus het moet praktisch zijn en er verdwenen dozen en zakken vol spullen... héérlijk! Ben nu zo klaar met schoonmaken!


Natuurlijk kwamen er ook weer wat spulletjes in, tja, helemaal niks is natuurlijk ook niks! Dus kwamen er plankjes boven de tv...


... stempelde ik m'n eigen teksten...


... en lijstte ze in


... de vlinder stempelde ik ook, de pandaatjes zijn van Eef Fillemor


En zo zit ik heerlijk op de bank, drink er een kopje thee, lees er m'n woonbladen en kijk er natuurlijk tv


Grappig hoe een mens door omstandigheden (in mijn geval het starten van een eigen onderneming met alle drukte die daar bij hoort als gevolg) zo van interieur kan veranderen


Van een huisje vol romantisch brocante, naar een huisje dat licht en wat strakker oogt en zoveel makkelijker te onderhouden is! Degenen die mij al wat langer volgen in Blogland merkten natuurlijk allang deze verandering van stijl op, en ik moet jullie zeggen: ik voel me er heerlijk bij! 


De stempels die ik gebruikte vind je in *'t Scrap-Ateljeetje*

Fijne zondag!

Elly

14 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Blijkbaar was je hier aan toe. Zelf word ik ook onrustig als er teveel overbodige spullen zijn, ik kan dus hier maar het beste niet teveel op zolder komen.

Leuk, deze lijsten met teksten aan de wand.

Fijne zondag en liefs, Ingrid

Mirjam zei

Hoi Elly,
Het is inderdaad heel wat anders dan voorheen. Maar je hebt wel gelijk, dat je nu veel sneller klaar bent in je huis natuurlijk.
Ik vond het romantische brocante zo ontzettend leuk bij je, maar deze stijl mag ikook heel graag zien hoor, en rust om je heen brengt ook de zo nodige rust in je hoofd. Heel erg belangrijk...
Ik wens je een heel fijne zondag,
Lieve groet,
Mirjam

Stella zei

Hi Elly,
Het ziet er heel leuk uit zo en ik moet zeggen dat ik sinds een tijd ook een strakkere inrichting heb verkozen boven alle tuttels en frutsels ( en ook meer zwart, wit , wat grijs en zandkleur )en ook ik vind het heerlijk & rustiger zo ;)
Gezellige zondag en lieve groet,
Stella

Stella zei

PS Is de rest van je kamer en keuken nu ook in deze stijl en zo ja laat je ons dat in een volgende post zien ? ;P

Jolanda zei

Heel herkenbaar, ik vind deze stijl tegenwoordig ook erg leuk!

Anoniem zei

Je zag je stijl langzaam veranderen. Ik heb eens even terug gescrold naar maanden geleden en wat een verschil! Eigenlijk zou je hoekjes moeten (niks 'moeten' natuurlijk, het is jouw blog) fotograferen met 'voor'en 'na' om dit goed te laten zien.
Het ziet er lekker fris uit. Ik hou wel van deze stijl, maar op dit moment word ik nog zwak als ik brocante zie. Maar ik herken je gevoel van de rust die deze stijl uitstraalt. Geniet er lekker van!
Liefs, Peetje

Margriet zei

Nou jaaaaa zeg! Het is alsof ik naar mijn eigen woonkamer zit te kijken en mijn eigen verhaal zit te lezen.... Exacte hetzelfde televisiekastje, ook hier 2 stoeltjes maar dan grijs, plankjes aan de muur met pakkende teksten..... En ook hier een eigen onderneming begonnen met alles wat daarbij komt kijken.

Ook in ben aan het puinruimen. Letterlijk én figuurlijk. Een opgeruimd hoofd is een opgeruimd huis. Shake hands Elly, we komen er wel.

Lieve groet,
Margriet

flowersandhome zei

De ruimte, de helderheid, de rust. Helemaal zoals ik t ook graag heb. Heb je fantastisch voor elkaar gekregen hoor!

Marjan Küppers zei

Prachtige lichte kamer is het zo, erg mooi die witte muur met de lijsten. En de mix met de stoeltjes enz. is erg leuk, geniet ervan!

Judith zei

Soms best lastig om een balans te vinden tussen 'gezellig' en 'rust'... Ik houd erg van rust (we zijn hier met z'n vijven al hyper genoeg, dus een rustige omgeving is dan wel zo prettig), maar gaandeweg sluipt er dan toch weer vanalles 'gezelligs' bij en wordt het stukje bij beetje weer drukker...

Nu heb ik me voorgenomen om straks héél veel te gaan puinruimen, zodat ik in ieder geval met een héél rustig interieur van start ga;-)

Jij hebt groot gelijk dat je voor een wat rustiger interieur gaat nu je zo druk bent met je nieuwe onderneming... Twee vliegen in één klap: Minder prikkels en minder onderhoud!

Geniet van je rustige zitplek, liefs X

Margriet zei

Ik volg je al jaren en het is inderdaad een opvallende verandering, je interieur wordt steeds strakker. Maar nog steeds heel creatief, leuk! Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt en wat jij leuk vindt!

groetjes, Margriet

Danielle van Heusden zei

Ik snap je helemaal! Een onrustig gevoel als het te vol word! Dus ik heb nu met mezelf afgesproken 1 ding erin 1 ding eruit (naar zolder of op marktplaats;) haha dat werkt tot nu toe goed voor mij;) geniet van je nieuwe stijl! Groetjes

Marleen zei

zolang je maar lekker bezig blijft. Dit ziet er allemaal ook weer mooi uit!

groeten Marleen

Marjon zei


Dat is echt een hele metamorfose Elly...ik ben natuurlijk van het romantisch brocante en ik vond het altijd geweldig om bij jou te kijken. Maar jij moet je er prettig bij voelen dat is de hoofdzaak en ik vind je nieuwe inrichting ook mooi hoor en ik ben heel benieuwd wat je nieuwe plannen zijn...in ieder geval ik hoop dat je rust vindt en veel succes...lieve groet Marjon