zondag 10 mei 2015

Happy Mothersday!

Het blijft toch altijd een speciale dag, om even stil te staan bij het feit dat je moeder hebt mogen worden, dat lijkt zo gewoon maar dat is het natuurlijk niet

Ik ben gezegend met 3 lieve pubers, en al dacht ik dat moederdag vandaag alleen maar in m'n gedachten zou bestaan, niets was minder waar!

De 2 jongens waren gisteren te werk bij de bollenkweker en kwamen thuis met deze prachtige tulpen, het lijken bijna wel pioenen! Oke, wel nonchalant op het aanrecht gedeponeerd, met de woorden; oh ja, voor u mam! Maar ja, hey, het zijn natuurlijk wel stoere mannen!

Mijn dochter daarentegen was al druk bezig van de week, en kwam vanmorgen, toen ik eigenlijk niets meer verwachtte, beneden met dit prachtige schilderij. Moest even slikken, dat begrijpen jullie wel denk ik, zeker toen ik de kleine, lieve briefjes las die ze er bij geschreven had...

Ook nog een doos met heerlijke chocolade hartjes erbij... Tim, Luuk en Bo, jullie zijn de allerliefste kinderen die een moeder zich maar kan wensen! Luv You!

Toen stond vanmorgen ook nog deze prachtige pioen, een van mijn lievelingsbloemen, in volle bloei, en scheen de zon heerlijk naar binnen... een Moederdag uit duizenden!

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Elly
6 opmerkingen:

It's me zei

Leuk hoor!...mooie tulpen!!...liefs fijne zondag van mij...x!

Mirjam zei

Count your blessings, dat doen we vandaag zeker. Fijne moederdag, lukt vast wel met zulke lieve kinderen...
Liefs,
Mirjam

Home and Lifestyle zei

Geweldig toch dat je zo trots kunt zijn op je kids! Ik heb het altijd een eer gevonden om moeder te mogen zijn en als die lieve meiden dan vandaag ook nog iets extra's voor je doen, dan maakt mij dat helemaal gelukkig!

Liefs, Ingrid

Anoniem zei

Tja, dan gaat je lipje toch een beetje trillen en krijg je waterige oogjes...
Geniet van ze (je prachtige bloemen en schatten van kinderen)!
Liefs, Peetje

الصفوة جروب zei

شركة طيوب لتسليك المجاري
شركة طيوب لتسليك المجاري بالقطيف
شركة طيوب لتسليك المجاري بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجاري بالخبر
شركة طيوب لتسليك المجاري بالاحساء

الصفوة جروب zei

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض