zondag 3 mei 2015

And Suddenly It's May...

En toen was het opeens Mei...

And suddenly it's May...

Met Mei-zonnetjes en Mei-regenbuitjes...

With May-sunshine and May-showers...

Maar in ieder geval met heerlijk lengende dagen...

But, at any rate, with the days drawing out...

Hier vliegt de tijd, soms beangstigt het me weleens...

Time flies overhere, sometimes it frightens me...

De tijd glipt als zand tussen je vingers...

Time slips through your fingers like sand...

Maar wat mensen soms vergeten is dat er altijd wat zand aan je huid zal plakken, dat zijn de herinneringen die blijven, herinneringen aan de tijd van toen er nog tijd genoeg leek te zijn (vrij vertaald naar David Levithan)

People say that time slips through our fingers like sand. What they don't acknowledge is that some of the sand sticks to the skin. These are memories that will remain, memories of the time when there was still time left (David Levithan)


Er is zoveel wat ik wil doen, van mij zouden er gerust wat uren meer in een dag mogen! (Of ik zou minder moeten slapen... maar nee, dat is geen optie!)

There are so many things I wanna do, as far as I'm concerned, the days may contain more hours! (Or I should sleep less... but no that's not an option!)



Liefs,
Elly


4 opmerkingen:

Mirjam zei

Hoi Elly,
Wat leuk om weer een keer wat van je te lezen. Ja de tijd vliegt, ik heb ook altijd te weinig uren in de dag, te weinig dagen in de week en ga zo maar door... zo veel te doen en zo weinig tijd, zo lijkt het...
Time flies when you're having fun!
Fijne nieuwe week,
Liefs,
Mirjam

Huize Kip Kakel zei

Ik wens je een mooie mei maand, met mooie en bijzondere herinneringen, die kleuren jouw leven!

Leuk je lampenkapje!

Judith zei

Wat gaat het snel hè... tijd...

Gisteren tijdens de autorit naar huis hadden manlief en ik het er nog over dat we zo geleefd zijn de afgelopen jaren. Door alle drukte gaat het nog veel sneller dan normaal! Voorlopig zal dat voor ons ook nog wel voortduren, maar tussen de bedrijven door proberen we op z'n tijd wat zand aan onze handen te laten kleven en vooral te genieten van deze 'reis'.

Fijne dag X

Anoniem zei

Het lijkt wel steeds sneller te gaan (of wij langzamer?). De kunst is om op tijd even stil te staan en te genieten van al het moois om ons heen. Even niets doen en alleen verwonderen...
Liefs, Peetje