vrijdag 4 juli 2014

Kussens, Pompons & Vakantiemodus

Jullie weten misschien nog wel dat ik aan het breien en pomponnetjes maken was, ik zei er toen al bij dat het misschien wel even kon duren eer het afgewerkt zou worden (want tja, maken is 1, afwerken is is een ander verhaal)

Maar kijk: na een paar avondjes mezelf even kwaad maken (niet echt natuurlijk hè, maar bij wijze van), héél véél draadjes instoppen en de boel dichtnaaien is dit het resultaat!

En dan even opletten dames, want nu is hij met roze en geblokt...

Tadááá... nu is hij met grijze en gestreept!

Andere kussens zijn H en M-etjes

Zelfs de pomponnetjes geregen, tot een gezellige slinger, dus deze taken zijn ook weer volbracht (ben best trots op mezelf dat het niet weer op de hoop moet-ooit-nog-eens-afgemaakt-worden beland is!)

Maar laat de schijn je niet bedriegen, zag dat er allemaal best knus en opgeruimd uit, dit is de keiharde werkelijkheid: overal slingeren draden, kabels, controllers, laptops, playstations, spellen, mobieltjes... dit heet dus vakantie! Ach, nog een weekje of 6.... 

Fijn weekend!
Elly

9 opmerkingen:

De Witte Lanteern zei

Mooi geheel zo, doordat de kleuren terugkomen in de pompoms. Dat probleem van afwerken ken ik ook. Hier ligt al maanden een zelfgemaakte plaid 'klaar'. Alleen de draadjes nog wegwerken...ggrrr. Ben ondertussen aan een nieuwe begonnen, maar deze keer wel meteen afgewerkt!
Leuk dat je ook de 'andere'kant van de kamer laat zien. Ook herkenbaar...
Fijn weekend!
Liefs, Peetje

Annemiek zei

Mooi gemaakt Elly !
Staat erg gezellig en zomers :-)

Zonnige groetjes , Annemiek

Home and Lifestyle zei

Wat goed van je dat je hebt doorgezet...mocht de rommel je teveel worden, dan heb je hier in ieder geval een vrolijke hoek om naar te kijken.

Die rommel is een klein nadeel van de vakantie. Pubers laten nu eenmaal graag alles slingeren en aangezien ik zelf nogal opgeruimd ben, is dat geven en nemen. Op hun kamer 'zoeken ze het maar uit', maar beneden wil ik het wel graag gezellig houden. Alleen komt de definitie van mijn gezelligheid niet helemaal met die van hun overeen hihi.

Fijn weekend! Liefs, Ingrid

Pure zei

Wat een leuke kleurtjes en zo zie je maar dat doorzetten beloont wordt..
Een fijne vakantie..
Groetjes Chris

Stella zei

Nou, het ziet er helemaal gezellig uit bij jullie !!
Lieve groet en fijn weekend,
Stella

Judith zei

Haha, herkenbaar (al moet ik toegeven, dat ik er zelf ook iets van kan, schaam schaam...) Maar hoe leuk is het, als kinderen zich echt thuis voelen. Dat is toch zo belangrijk!

Je huis heeft echt een kleine metamorfose ondergaan. Rood/witte accessoires hebben plaatsgemaakt voor mint (en roze). Super leuk is je kussen geworden en verrassend met de twee verschillende zijden!

Fijn weekend en geniet van je kroost om je heen (-:
Groetjes van Judith

Mirjam zei

Hoi Elly,
Wat heerlijk dat beiden nu dan toch al af zijn. Je kussen vind ik heel erg mooi geworden. Leuk dat het omkeerbaar is en op deze manier voor twee verschillende kussens door kan gaan. Ben je de vierkantjes even zat, neem je de streepjes en omgekeerd... Slim hoor...
Ik wens je een heel fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Margriet zei

Gezellig Elly! Leuk, die bijpassende pomponslinger.

Marjon zei

Haha Elly, daar ben ik vanaf. Ik heb de jongens naar hun kamers verbannen. Zij hebben rust en ik ook...en ik zie de rommel niet meer.
Je kussens zijn prachtig en de pomponnetjes zo leuk hoor en een mooie kleurcombinatie...fijne zondag en lieve groet Marjon