vrijdag 13 juni 2014

Oranje of Toch Maar Niet?

Nee, toch maar niet! Terwijl half Nederland oranje is gekleurd en diezelfde helft (of meer denk ik!) aan de buis gekluisterd zit, draai ik hier maar door (letterlijk hoor, niet figuurlijk!)...

Ik had namelijk nog wat restjes over van m'n kussen, die, jawel, af is (nog niet in elkaar natuurlijk, want ik ben niet zo van het afwerken, maar uiteindelijk komt dat ook weer goed!), dus bedacht ik me wat 

En ben ik begonnen met draaien, pomponnetjes, voor aan een slinger (en dat van die restjes moet je niet al te serieus nemen hoor, kocht er natuurlijk een extra bolletje bij, anders had ik niet genoeg, dus zo komt er nooit een eind aan restjes)

Enne... hebben jullie het gezien: het kussen krijgt 2 verschillende kanten: een blokken-kant en een streepjes-kant, kan ik afwisselen (is wel handig voor zo'n wispelturig type-je zoals ik!)

Goed, op het risico af dat er geen mens m'n blogje leest vanavond, wil ik jullie toch een heerlijk weekend wensen!

Olé, olé, olé, olé, ole!!! We are the champions!!!

Elly

12 opmerkingen:

Ann Marie zei

Leuk Elly je kussen, en tussen het voetbal toch nog ff Facebooken en langs je blog

Ria Gerritsen zei

Leuke kleurtjes, lekker tijdloos 😃

Verie -Vestywo- zei

Toch iemand die geen interesse heeft in voetbal ;), ik dus! Mooi kussentje wordt het en je pomponnetjes zijn super schattig. Goed idee om daar een slinger van te maken. Fijne avond nog.

Lieve-Groetjes, Verie

Annemiek zei

Ik ben ook niet van de voetbal ( helaas ontkom ik er niet aan met al dat geschreeuw buiten als er een doelpunt valt ) , dus ik heb met veel plezier je blogje gelezen !
Prachtige kleurencombi gebruik je ...
Succes met het afwerken :-)
Fijn weekend , Annemiek

Miranda zei

Bloggen ná de wedstijd kan ook nog. ;-) Leuke kleuren en natuurlijk super handig om af en toe ff een kussentje te kunnen draaien! Fijn weekend!

Mirjam zei

Hoi Elly,
Hier ook geen voetbal op tv hoor, maar lekker filmpje gekeken. Je kussen wordt heel mooi! Hoe doe je dat met twee verschillende kleuren blokken naast elkaar breien? En je pomponnetjes van de restjes zijn ook leuk...
Ik wens je een heerlijk weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Stella zei

wat een leuk idee , het maken van een pomponnetjes slinger !
Lieve groet en ook jij een gezellig weekend !
Stella

Home and Lifestyle zei

Gelukkig kan ik een dag later ook nog langskomen om je post te lezen. Gisteravond heb ik inderdaad geen blog gezien, we hebben met een groep vrienden naar de wedstrijd gekeken en dat was de moeite heel erg waard!!

Maar oranje had ik ook niet gekozen voor de wol, over een paar weken is de Oranje koorts tenslotte weer voorbij (tenzij we wereldkampioen worden, maar daar geloof ik nog steeds niet in).

Ik wens je een fijn weekend! Liefs, Ingrid

De Witte Lanteern zei

Je hebt mooie kleuren gebruikt voor je kussen en het idee om twee variaties te maken vind ik super!
Wij hebben gisteravond ook niet gekeken (de kids natuurlijk wel) maar lekker buiten gezeten. En aan het lawaai van de omgeving hoorden we wel dat het goed ging met het Nederlands elftal (en de jongste kwam dan steeds dol enthousiast aanrennen, goal,goal,goal). Ook een manier van wedstrijd kijken, véél relaxter...
Liefs, Peetje

Margriet zei

Leuk kussen Elly! Mooie frisse kleurtjes. Fijn weekend!

x Margriet

Judith zei

Toch wel, ik zag je blogpost gisteravond voorbij komen. Maar uiteindelijk ben ik toch maar weer voor de televisie gaan zitten. Na het eerste (onterechte) doelpunt van Spanje vond ik het namelijk niet meer zo boeiend. Uiteindelijk heb ik Nederland's 4e en 5e treffer nog gezien. Leuk voor ze ((-:

Ook leuk vind ik je kussen! Mooie rustige kleuren, die helemaal bij je nieuwe stijl passen. Ik heb ook nog een kussen-project liggen. Het haakpatroon, dat ik had gekozen, vond ik achteraf iets te druk. Dus weer uithalen en opnieuw beginnen. Maar dat is het 'm juist, ik ben nog niet weer begonnen...

Fijn weekend en veel plezier met Vaderdag!

Marjan Küppers zei

Ik kijk eigenlijk nooit, manlief wel, maar deze keer was het toch wel erg leuk! Je kussen belooft wat! De kleurtjes vind ik erg mooi bij elkaar en de pomponnetjes zien er schattig uit.