maandag 23 juni 2014

Aftellen...

Het aftellen naar de grote vakantie is hier begonnen


Oudste heeft nog 2 toetsen verdeeld over 2 dagen (maar maakt zich niet druk, ligt nu dan ook nog heerlijk te snurken)


Middelste heeft projectweek en dagen van 09.00 tot 12.00 (daarin moet worden wadgelopen, naar het strand worden gegaan en daarover weer een schilderijtje worden gemaakt, dusse... peanuts zou ik zeggen)


Jongste vertrok vanmorgen voor het laatst om kwart voor 7, maar is ook al om 12.00 uit, om daarna de rest van de week ook nog even een projectweek in te gaan (hadden wij ook zo'n luizenleven vroeger?)


Ik kijk er naar uit, naar de zomervakantie


Ook al heb ikzelf geen vakantie, ik geniet al van de rust die het geeft (nu ze nog even een schop onder de k... verkopen om een baantje te zoeken voor een paar weken, want tja, zo rustig hoeft nu ook weer niet!)

Mooi hè, deze zaaddozen van de papaver!

Zo, nu mezelf even een schop onder de k... verkopen, anders wordt het natuurlijk niets met het huishouden!

Elly

5 opmerkingen:

Henriette zei

o Elly - wat is het heerlijk om uit te kijken naar de vakantie en te gaan genieten genieten van je mooie kinderen - een tijd van rust en een tijd om de nieuwe energie en creativiteit weer te kunnen opbouwen - fijne tijd - liefs Henriette xxx

Chaba zei

Yep hier wordt ook uitgekeken naar de vakantie. Jongste nog twee tentamens deze week. De oudste is al een maand thuis om haar scriptie te schrijven. Allebei aan het werk in de vakantie voor ze echt op vakantie gaan. Moeten ze er ook vroeg maar dan zonder de stress van school. En ja vroeger had ik ook zo'n luizeleventje... groetjes, Nellie

Elizabeth zei

Zo herkenbaar ..., en ja hoor de jeugd maakt zich nergens druk om.

Annemiek zei

Heel herkenbaar dat jij je drukker maakt over hun schoolwerk en bezigheden dan zijzelf , ha ha ha
Brings back memories ;-)
Kan me toch nog vaag herinneren dat die laatste schoolweken nooit zoveel meer voorstelden en redelijk rommelig verliepen ( van mijzelf bedoel ik )
Aftellen naar iets leuks is altijd heel fijn , en voorpret hoort daarbij !!
Geniet lekker , fijne week ,

Groetjes Annemiek

Home and Lifestyle zei

En...ben je produktief geweest vandaag? Ik vind het altijd zo fijn dat je minder met de klok hoeft te leven wanneer de kids vrij zijn, al verlang ik dan ook wel eens naar een moment voor mijzelf...ze zijn veel meer thuis en dat is ff wennen. Maar als de vakantie voorbij is, baal ik er altijd weer van dat we de dagen niet meer zoveel met elkaar door kunnen brengen ;-).

Lieve groet, Ingrid