maandag 26 mei 2014

Spoil-Yourself-Dag

Ik vond dat het dat vandaag maar moest worden: een spoil-yourself-dag, niet omdat ik het nou zo verdiend had hoor, welnee, tis gewoon een dag als alle andere, maar misschien was dat het 'em nou juist! Vandaag even geen dag als alle andere, maar even een lekkere verwendag (en het vakantiegeld is binnen, speelde misschien ook wel een klein rolletje...)

Ik heb al jaren (en dat is voor mijn doen al vrij uniek) rood/wit in de keuken, maar opeens kreeg ik de kriebels, ik wilde wat anders (en dat betekent bij mij: liever gisteren dan vandaag)

Dus toog ik het dorp in, gewapend met tas (want we zijn toch ook een beetje van het milieu bewuste) en knip op naar de Hema, want daar had ik het gezien: keukenspulletjes in dit prachtige mintige groen, helemaal verliefd was ik er op! En nu hangt het dus hier (aan m'n oude Brabantierekje)... mèèèn wat kan een mens daar toch blij van worden!

En net zo blij, of misschien nog wel blijer, wordt ik van de details, zoals deze strook onderaan de theedoeken

En wat dacht je van dit stoere nestelringetje aan deze handdoek?

En dit ophanglusje dan, toch geweldig? (Tis maar goed dat hubby hier niet meeleest, geloof dat ie nu echt aan me was gaan twijfelen, haha! Maar jullie snappen me wel, toch???)

Yep, echt een gevalletje van spoil-yourself, niet nuttig, misschien zelfs een beetje decadent, maar wat geniet ik!

Nou ja, en toen ik er toch was (bij de Hema dus hè), gelijk maar even een lekker dik notitieboek gekocht, kan ik al die dwarrelende gedachten misschien eens een keertje opschrijven, ben ik daar tenminste ook weer vanaf, want soms wordt ik echt gek van mezelf

Tuurlijk, om in het thema van vandaag te blijven, ook meteen een leuk roze pennetje erbij gedaan, heb ik eindelijk ook eens een pen die schrijft (en die tenminste niet zo'n vet hinderlijke reclametekst er op heeft)

Enne... helemaal niet moeilijk hoor, zo'n dag, kan dit weleens vaker doen... 

Heb daarom de tekst maar even opgehangen zodat ik het niet kan vergeten! (want ja, stel je voor...)

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Elly

17 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Haha...gelijk heb je hoor. Af en toe moet je even gek kunnen doen en goed voor jezelf kunnen zorgen. Met het ontvangen vakantiegeld moet dat met deze uitgaven wel lukken toch? Ik ken jou inderdaad niet anders dan rood en wit, ik vind dit een hele leuke variant. Wij hebben de handdoeken in het grijs, de metalen ophang-ringen zijn erg handig en gaan heel lang mee.

Liefs, Ingrid

Annemiek zei

Mijn baas is vast blij met de mooie reclame van je ;-)
Leuke dingen heb je gekocht !
Geniet er lekker van !
En van de rest van deze mooie dag .
Groetjes Annemiek

Nadine zei

Heerlijk! Ik doe met je mee! Zojuist toch maar die eigenlijk-vind-ik-ze-te-duur-maar-ze-lopen-zo-lekker-en-mijn-vakantiegeld-is-binnen-slippers gekocht hihi Jouw keuken ziet er lekker fris en zomers uit Elly, nice!

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Echt super leuk om dit te lezen, hihi..geniet van je aankopen.

Lieve-Groetjes, Verie

JuffrouwX zei

Wat een heerlijke post ! En wat ben jij leuk geslaagd zeg, daar kun je toch helemaal happy van worden (word ik wel hoor, van het lezen van deze post :-)
Groeten,
Vera

kienkele zei

Tuurlijk snappen wij dat wel, is goed hoor, zo'n dagje spoilen en dingen kopen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.
Heb hetzelfde brabantia-rekje, maar dan ook nog met zo'n ouderwetse overhanddoek!
Fijne dag, groet, Tineke

Unknown zei

Hahaha wat een geweldig verhaal. Volgens mij hebben alle vrouwen hier weleens last van. Ik heb vorige week 2 peperdure flesjes gel nagellak gekocht (lak bijna nooit mijn nagels, maar wat geeft het). Kwam ik er thuis achter dat ik toch die bijpassende UV lamp van 55 euro erbij nodig had. Ik rondsurfen op internet, was zo'n lamp ergens anders 30 euro goedkoper. Heb ik voor mijn gevoel toch mooi die peperdure flesjes weer terugverdiend. Ach joh, soms moet je jezelf weleens verwennen, dat hebben we toch wel verdiend. Ik vind jouw aanwinsten trouwens geweldig!

Ann zei

Leuke kleuren Elly, lekker zomers weer. Enne een spoil yourself dag is zeker nodig hoor

It's me zei

Wat een leuk kleurtje.....en ja de hema is ook mijn favoriete winkel hoor......en ja koop ook erg graag theedoeken en handdoeken,....erg he...je bent dus niet de enige hoor !!...liefs van mij...x !

Mirjam zei

Hoi Elly,
Eigenlijk zouden we dat elke week een dagje moeten doen; zo'n spoil yourself dag! In ieder geval heb jij deze heel goed besteedt. Leuke keukendoeken hoor, krijgt je hele keuken nu een make-over? Gaat al het roodwitte er uit? Nee toch zeker?
Ik ieder geval zijn dit ook heel erg mooie kleuren... Super leuk staat dat, en ik snap het hoor, van die lusjes en zo... geweldig...
Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Stella zei

Hi Elly,
Je spulletjes zijn helemaal leuk !!
Heerlijk dat je weer wat regelmatiger in blogland bent,ook al snap ik best dat het veel tijd kost. Hoop dat je binnenkort nóg meer plaatjes van jullie interieur laat zien ;)
Lieve groet en fijne avond,
Stella

Anoniem zei

Helemaal mee eens! Mooi fris kleurtje. De H.ema heeft zo'n leuk spul, dat je vaker zo'n dag moet hebben, hihi.
Je Brabantia-rekje heb ik ook. Net teruggevonden in een doos bewaarspulletjes voor mijn nieuwe atelier. Nog van mijn moeder, die daar ook nog zo'n doek voor had hangen, wit met rood geborduurd Hollands melkmeisje. Die doek is weg. Maar het rekje heb ik kunnen redden, gelukkig maar. Zeker nu ik bij jou zie hoe leuk het staat...
Vrolijke post weer!
Liefs, Peetje

Vera zei

Superrrrr!!
Mooie theedoeken en andere snuisterijen :-D
Wat fijn zo'n verwendag dat hoop ik binnenkort ook te gaan doen...

Margriet zei

Leuk, wat een lekker fris kleurtje zo in het voorjaar! En wat kun je dan blij worden van een paar kleine spulletjes he? Heel herkenbaar!

groetjes Margriet

Margriet Tournier zei

Goed bezig Elly! Vooral doorgaan. (-;

Groetjes,
Margriet

Linda zei

Heerlijk zo'n dag. En ja dat mag toch zo af en toe best even. Wat een mooi keukengoed heb je gekocht zeg met idd hele mooie details om blij van te worden. Dus geniet lekker van het moment.

Groeten, Linda

Miranda V zei

Heerlijk toch, jezelf verwennen mag af en toe best. Je werkt er hard voor toch?! En he... jij bespaart een hoop geld door van deze kleinere dingen te genieten, ipv een dure vakantie te boeken. ;-) Het ziet er heel gezellig en netjes uit!