woensdag 3 december 2014

DD3: Heerlijk Maandje

December is voor mij letterlijk én figuurlijk een heerlijk maandje!

Speculaas, taai-taai, chocoladeletters en nog veel meer chocolade, pepernoten, amandelstaaf en om het extra lekker te maken, een beker warme chocolademelk met slagroom... en me druk maken om de lijn doe ik niet meer... Héérlijk!

Liefs,
Elly

5 opmerkingen:

Des guirlandes zei

Oooh, ik kan ook zo vreselijk snoepen en weet zeker dat ik in januari weer pas op de plaats moet gaan maken. Mijn man heeft de weegschaal weggegooid dus ik heb nu helemaal geen richtlijn meer. Volgens mij ben ik nu al zwaarder en het is nog maar 3 december, help.
Barry

Home and Lifestyle zei

Heerlijk, maar die lijn hou ik toch écht wel in de gaten hoor. Want al vind ik het allemaal heel lekker, als de bovengrens overschreden wordt, word ik er niet blij van. Dus geniet ik er heerlijk van, maar wel met mate ;-).

Liefs, Ingrid

Stella zei

Heerlijk al die lekkernijen in de decembermaand ;)
En wat betreft de lijn...top dat je je happy voelt met je figuur !!!
Lieve groet,
Stella

Mirjam zei

Hoi Elly, verrukkelijk allemaal! Ik kan me er ook helemaal in verliezen, maar ik mag er niet teveel van hoor, wil toch die grens een beetje in de gaten houden..
Geniet er maar lekker van...
Liefs, Mirjam

De Witte Lanteern zei

Gelukkig voor mij ben ik niet zo van de pepernoten. Maar taai-taaipoppetjes....heerlijk! lekker soppen in de thee (sonjabakkervariant) of de warme chocomelk(karinbloemenvariant). Tja, eigenlijk moet je de grens bewaken, eigenlijk...Natuurlijk is met mate het beste dieet of ADH (AllesDeHelft), maar ik ben nu eenmaal niet gezegend met een snelle stofwisseling, het zit in de genen, dus waarom jezelf kwellen. Lekker in je vel zitten is belangrijker. Een brede lijn, is ook een lijn...
Geniet ze!
Liefs, Peetje