zondag 9 november 2014

D.I.Y-Projectje

Ooit kocht ik dit lampje bij de kringloop, totaal fout, absolute kitsch maar liefde op het eerste gezicht!Hij was vergeeld en had een stoffen kapje met een roesje en een strikje, dat vergeelde was gauw verholpen, likje verf doet wonderen, het kapje mocht voorlopig blijven (wil je weten hoe het eerst was? Kijk dan eens *hier*, het opzoeken van deze blogpost was trouwens een ware trip down memory lane, jeetje, wat is er veel veranderd hier in huis in de loop der jaren!)


Maar ook nu moest het kapje er aan geloven


Ik wikkelde het frame om met een lekker kleurtje roze wol

Daarna heb ik een paar avondjes pomponnetjes zitten maken


Nu staat hij op het kastje in de gang


Ik word hier zo blij van!

Wat vaasjes uit de kast opgedoken, paar bloemetjes er in, een paar vrolijke kaartjes met washi tape opgehangen (de meest goedkope manier om je huis meteen een andere look te geven) en het geeft gelijk een heel "nieuw" gevoel!


De anjertjes lijken zelf ook wel pomponnetjes

Just Love Pink! 

(kaarten: Een Dotje Wat)

Fijne zondag!

Elly

5 opmerkingen:

Mirjam zei

Oh Elly, wat is deze leuk geworden zo. Al moet ik je zeggen dat de eerdere versie mij nog steeds heel erg aanspreekt hoor, met dat mooie witte kapje... Maar dit is duidelijk veel meer iets voor bij jou in huis deze tijd... sluit lekker aan bij je...
Dus je bent hééééél goed bezig geweest. Waar haal je het idee weer vandaan zeg...
Ik wens je een heerlijke zondag,
Liefs,
Mirjam

Arja van Garderen zei

Super leuk!!
Liefs Arja
Zwart, wit & hout

Anoniem zei

Haha, ik heb even teruggekeken, wat een verschil! Inderdaad, wat een andere sfeer had je toen. Maar ja, over een paar jaar zeggen we dat weer van deze tijd...
Liefs, Peetje

Des guirlandes zei

grappig, zo'n lampekapje.
groetjes,
Barry

Des guirlandes zei

Zeg, had jij niet een keer een leuk haakpatroon van een poncho op je blog staan? Of was dat niet bij jou? Mijn moeder zoekt een patroon en ik dacht dat ik een leuke bij jou gezien had.
Of vergis ik me?
Barry